Bloggarkiv

Antall besøkende

mandag 16. juni 2008

Giske droppet dissimilisfestival.



VG fanget i dag opp en sak angående Giskes festivalliv i sommer. Kulturminister Trond Giske så seg nemlig ikke i år heller tid til å droppe innom dissimilisfestivalen som arrangeres i Oslo. I år kunne de by på over 300 musikere fra inn og utland og hadde håpet på en kort åpningstale i fra Trond Giske. Han var derimot opptatt med å feste med kultureliten på Norweigan Wood. En festival han atpåtil ikke var invitert til, men sjokkerende nok måtte betale seg inn på som alle oss andre.

Quote [vg.no, Dissimilisgeneral Kai Zahl]:
"Det irriterer meg så til de grader. Han har blitt invitert av oss flere ganger, men har aldri kommet på arrangement i vår regi"

Opplysning:
Det er kanskje på tide å ta et hint? Giske er ikke interessert i å se på noen utviklingshemmede musikere vise hvor flink de er på blokkfløyta når han heller kan stå å rocke til Foo Fighters på Norweigan Wood. Kanskje dere kan lære av Norweigan Wood til neste år og heller invitere noen ordentlige artister og noen glamourmodeller til å holde han med selskap. Så kanskje han er villig til å møte opp å være der lenge nok til å holde en kort tale til neste år.

Quote [vg.no]:
"Etter at Zahl hadde fått signaler fra ministerens kontor om at nettopp det kunne la seg ordne, kom det kontrabeskjed på torsdag: Giske kunne ikke finne tid til å delta på festivalen"

Opplysning:
Jeg lurer på hva slags hemmelige signaler Zahl har observert utenfor regjeringsbygget, men det kan umulig være sunnt for den mentale helsa å forestille seg at Trond Giske har sagt seg villig til å møte opp på et arrangement der sannsynligheten for at han finner seg en dame er ganske liten.

Quote [vg.no, Zahl]:
"Dette er for dårlig og ikke en kulturminister verdig. Det vitner om en negativ holdning til Dissimilis og har ført til en frustrasjon blant flere i miljøet"

Opplysning:
Den første setningen din beskriver mest sannsynlig arrangementet ditt. Dere har selv lagt opp til den negative holdningen med å invitere ham. Hadde dere bare latt være, så hadde ingen i miljøet deres vært frustrerte. Kanskje dere i framtiden bør jobbe litt med å ikke skape falske forhåpninger?

Quote [vg.no, Zahl]:
"Han er tross alt kulturminister for alle. Dette er mennesker som jobber med kunst på sin måte, og det er ikke noe hyggelig at han ikke viser noen interesse for folk som jobber hardt for å vise hva de kan"

Opplysning:
Så en kulturminister bør tvinges til å se på det dere har stelt i stand for å bekrefte at dere har vært flinke? Det er ihvertfall fint at dere jobber med kunst på deres måte, men når dere jobber med kunst på en måte som vi andre kan ha glede av, så kan det hende Giske får lyst til å droppe innom.

Quote [vg.no, Trond Giske]:
"Jeg må si nei til 95 prosent av alle invitasjonene jeg får. Dette betyr ikke at jeg nedprioriterer Dissimilis, men at det tidsmessig rett og slett ikke var mulig å få til"

Opplysning:
Som du kan se herr Zahl, det var helt tilfeldig at dere ble nedprioritert. Det passet ikke tidsmessig for Trond Giske. Han var nemlig ikke syv fot under jorda enda og stiller gjerne opp til neste år over sitt døde lik.

Quote [vg.no, Zahl]:
"Zahl godtar ikke Giskes argumenter og svarer med å nekte ham adgang til forestillingen «Jenny», som har premiere 6. november i Operahuset"

Opplysning:
Nå blir sikkert Trond Giske lei seg, men kjenner vi han riktig så klarer han sikkert å ta seg råd til å dra på denne forestillingen om han absolutt vil. Han ble jo ikke invitert på Norweigan Wood heller.

Quote [vg.no, Zahl]:
"Jeg kommer ikke til å sende flere invitasjoner til Giske. Dessuten er forestillingen nå utsolgt"

Opplysning:
Der ser dere. Det er visst mange som er villig til å se og lytte til en gruppe som jobber med "kunst" på sin måte. Regner med det blir rabalder når Trond Giske allikevel møter opp på denne forestillingen for å rette opp det PR-helvete dere har stelt i stand nå. For dypt, dypt inni seg så beklager nok Trond Giske å ha avvist dere. Ihvertfall fram til valget i 2009 er over. Slik som Siv Jensen brydde seg om dere når hun møtte opp isteden for Trond Giske. Noe som kanskje forklarer den store skuffelsen i dissimilismiljøet.

Ingen kommentarer:

Twingly Blog Search www.carlighagen.blogspot.com Search results for “www.carlighagen.blogspot.com”