Bloggarkiv

Antall besøkende

onsdag 30. april 2008

Liksomrussen.

Etter å ha blitt totalt avslørt av media de siste dagene føler jeg at samvittigheten har bært på denne hemmeligheten lenge nok.

Det er på tide å avsløre hva som virkelig skjedde;
"operasjon festning" er nemlig en eneste stor konspirasjon i mot årets russ. There, I said it. Det begynte som de aller fleste konspirasjoner vi studenter planlegger. På StudenterSamfundet. Etter litt småsnakk etter et samfundsmøte ble en gjeng av oss på ti studenter enige om å sette i verk en slagplan mot årets russ for å totalt ødelegge hele festen deres.

Det første vi trengte var mange nok som var villige til å møte opp i tidligere års russedresser. Dette tok en del overbevisning, men vi klarte til slutt å få mange nok med på det.

Siden det var utrolig viktig å holde oppdraget hemmelig sendte vi alle beskjeder igjennom jungeltelegrafen. Vi plasserte en agent i regnskogen som under dekknavnet "Operasjon Facebook" delte ut informasjon om samlingsted og tidspunkt i fra ulike steder innad i jungelen. PST var tidlig på jakt etter oss, så vi brukte de beste sivilingenørene på Gløshaugen for å kryptere beskjedene til det ugjenkjennelige.

Tidlig på Lørdag slo vi til.

Mål 1:
Okkuper Festningen i gamle russedrakter.

Mål 2:
Plassere en gammel russebil og få flest mulig til å danse på taket til gamle russelåter.

Mål 3:
Sette fyr på så mange engangsgriller som mulig.

Mål 4:
Sende en til å drite i en tilfeldig utvalgt hage.

Mål 5:
Drikke øl til alle måtte pisse og så offentlig urinere så mye som mulig til alle i nabolagets beskuelse.

Mål 6:
Bråke så mye som mulig gjennom hele formiddagen.

Mål 7:
Kaste i fra oss alle plastposene.

Mål 8:
Legge i fra oss alle vinflasker og ølflasker.

Mål 9:
Tråkke på alle ølboksene vi kunne se.

Mål 10:
Forlate festningen i fullstendig kaos og springe til byen for å starte uprovoserte slosskamper med intetanende individer.

Alt fungerte etter planen. Alle som fikk beskjed møtte opp som planlagt. Vi klarte til og med å lage et inntrykk av at vi bare var der for å ha det gøy. De fleste var ikke en gang klar over hva jeg og mine medsammensvorne hadde kontumplert ukevis i forveien.

MISSION ACCOMPLISHED!

Nå får ikke russen lov til å feire verken på marinen eller festningen. De truer med å komme å bråke på eksamene våre etter russetiden sin midt oppi sin egen eksamensperiode. Media har skrevet om dette i over fem dager og nå har politiet anmeldt de intetanende arrangørene, som overhodet ikke var med på planleggingen av dette kaoset som vi stillte i stand. Desverre har samvittigheten min nå fanget opp med meg på grunn av frykten for reprisalier i fra russen melder jeg meg i morgen til politistasjonen i midtbyen.

Ingen kommentarer:

Twingly Blog Search www.carlighagen.blogspot.com Search results for “www.carlighagen.blogspot.com”