Bloggarkiv

Antall besøkende

torsdag 8. mai 2008

Flaggskipet.



Quote [db.no, Tollefsen]:
"Nå lever dette sitt eget liv, og hvis gutta klarer å løfte fram det flaggskipet som landslaget er, vil det bety mye for hockeyinteressen i Norge"

Opplysning:
Dette er ganske urovekkende. Ishockey må jo være en av de dummeste sportene noen gang oppfunnet. Helt på høyde med amerikansk fotball. Underholdningsverdien er stor i alt USA produserer. Alt i fra presidenter til hollywood, men et sted må denne kulturelle imperialismen stoppe opp og personlig føler jeg for å sette en strek ved amerikansk sport.

Norge slo nylig Tyskland i et ishockey-VM jeg ikke var klar over at pågikk en gang og denne bragden vil i følge amerikanske disipler som har spillt og spiller i NHL føre til økt oppmerksomhet rundt sporten.

En hver sport som etter alt og dømme krever at du må springe rundt i en rustning burde umiddelbart forkastes. En hver sport der du springer rundt i en rustning og fremdeles blir skadet bør bannlyses.

Har dere sett de uniformene disse toppidrettsutøverne skøyter rundt i? Du kunne ikke skutt dem ned med et apachehelikopter og allikevel klarer de å knuse både tenner og ødelegge synet sitt ved hjelp av en velplassert puck i trynet.

Quote [db.no]:
"Det tror også Lars Erik Lund, som var med den norske VM-troppen helt til han fikk en puck i øyet. Tross tidlig bekymring, berger han synet, og dermed kunne han også se lagkameratenes storkamp i natt."

Opplysning:
Det er jo betryggende å høre at han tross bekymringer berget synet, men er du dum nok til å dedikere livet ditt til å være i konstant risiko for å bli invalidisert av en puck på størrelsen av en knyttneve, da burde du kanskje miste synet neste gang så folk faktisk kan lære noe av dine feil i livet. For nok penger kan du tydeligvis få folk til å gjøre mye som er underholdende, men det betyr ikke at det alltid er verdt det. Bannlys ishockey før det er forsent. Plutselig vinner Norge VM og hva gjør vi da? Når alle barn ønsker å skli ute på isflaten og være levende mål for pucken i fra helvete.

2 kommentarer:

ola sa...

Dette må seriøst være noe av den dummeste kommentaren jeg noen gang har lest! Du har tydeligvis ingen greie på hverken idrett generelt eller lagidrett.. På meg virker det som du ikke eier innsikt eller har glede av idrett! Så mitt tips til deg er å besøke den norske opera i Oslo i stedet eller bure deg inne med tv-spill eller noe annet fornuftig som du liker å bedrive tiden din med...Den prestasjonen som Norge har gjort så langt i dette Verdensmesterskapet er hinsides de aller flestes oppfatning! Jeg vil rangere det som en av de aller største prestasjonene i norges idrettshistorie! De fortjener heder og ære i stedet for at en idiot som ikke vet hva han eller hun uttaler seg om rabler ned..Gled deg i stedet med resten av landet i steden for rakke ned på en av verdens mest utbredde lagidretter!

Pseudonym sa...

Til din opplysning gikk jeg tre år på idrettslinja.

Hver gang Norge vinner noe internasjonalt er det noen som ønsker å rangere det over alt annet vi har gjort tidligere.

Hver gang Magnus Carlsen vinner i sjakk er det noe av det viktigste som har skjedd i norsk idrettshistorie.

Hver gang Dahl svømmer inn til et gull er det no av det viktigste som har skjedd i norsk idrettshistorie.

Jeg vet det snart er 17. mai, men la nå ikke nasjonalismen din blinde deg fullstendig ovenfor hvor uviktig idrett egentlig er.

Selv toppidrettsutøvere innrømmer at det finnes viktigere ting her i livet. Da må det være mulig for de som sitter å ser på også.

Du bestemmer forsåvidt ikke over hva mine fritidsaktiviteter skal være kun fordi jeg anser ishockey som en unødvendig risikoidrett.

Rent praktisk sett er den jævlig dyr i og med at du må bruke masse ressurser på å opprettholde en ishockeyarena. Ustyret får jo nesten transformers til å se ut som en lekebil og koster sikkert ganske mye.

I norge har vi tradisjon for fotball, volleyball og handball. Ishockey er sikkert kommet for å bli, men min personlig oppfatning er at vi ikke trenger den idretten i Norge.

Takker uansett for at du gadd å skrive hva du mente her. Jeg respekterer at det er det du står for.

Vi er bare fundamentalt uenige om hva som er viktig her i livet. Slik det framstår i fra det du skriver og det jeg mener.

Twingly Blog Search www.carlighagen.blogspot.com Search results for “www.carlighagen.blogspot.com”