Bloggarkiv

Antall besøkende

fredag 2. mai 2008

Nei, ikke alt her i livet er like morsomt.


Jeg er klar over at noe av det jeg skriver blir drøy kost for ganske mange, men jeg mener vitterligen at mye av det media lager et sirkus ut av er ganske drøyt det også.

Hver gang jeg leser saker om deformerte mennesker og intime detaljer om hvordan noen har blitt torturert av andre mennesker igjennom incest, voldtekt og andre forskrudde måter mennesker velger å ødelegge hverandres liv på blir jeg kraftig provosert over den manglende respekten man har for disse menneskene i etterkant. Dette er ikke bare entertainment. Dette er media satt på spissen.

Om media absolutt føler et sterkt behov for å forfølge slike mennesker og sosialt voldta dem igjennom en overvåkning uten sidestykke, så kan de ihvertfall spare allmennheten for de perverse detaljene. Kikkermentaliteten bør ikke uthviskes til å omhandle hver bidige detalj i fra en psykopats umenneskelige behandling av sine medmennesker.

Vi trenger ærlig talt ikke å vite om hvordan Josef igjennom systematisk incestovergrep fullstendig ødela livene til barna sine.

Vi trenger ærlig talt ikke å vite om hvordan vortemannen og svulstjenta ser ut før og etter en operasjon.

Det er greit å gjøre oss klar over at slike mennesker eksisterer, men vi har ikke noe behov for å forfølge disse menneskene som paparazzier. Mennesklige tragedier er ikke virkelighetens svar på Hotel Cæsar. Det er ikke din fordømte rett å vite alt om disse menneskene.

Opplys oss heller om viktige hendelser som gloabl oppvarming, maktrelasjoner og gladsaker om det som faktisk er fint her i verden. Vi trenger ikke all denne sosiale pornoen.

Jeg sier bare i fra på min egen måte. Så før du tenker tanken om at jeg hensynsløst bruker slike tragiske skjebner for å lage tørre vitser for litt billig latter, så tenk deg heller to ganger om. Hvordan får jeg tak i disse nyhetene? hvem bruker disse nyhetene til egen profitt? Tenk over all den lidelsen disse menneskene har vært igjennom og hvor mye den blir forsterket av disse terroriserende hyenene som samler seg rundt ådselet etterpå for å spise opp restene.
Twingly Blog Search www.carlighagen.blogspot.com Search results for “www.carlighagen.blogspot.com”