Bloggarkiv

Antall besøkende

lørdag 3. mai 2008

Konservative krefter.



Jeg vet ikke om mange av dere fikk med dere artikkelen i fra den venstrevridde avisa dagbladet der de i nettutgaven kom med følgende avsløring;

De samme kvasiliberalistiske konservative rådgiverne som hjalp republikanerne til makten i USA skal hjelpe Frp i Norge. Grunnen til at jeg kaller det kvasiliberalistsisk har bakgrunn i at jeg ikke tror på et liberalt system som inneholder ekstreme klasseforskjeller. Det gir nemlig en type frihet til de rike og en type avhengighet til de fattige. Sånn sett er det mer frihet i de kommunistiske ideene til Karl Marx enn det er i de liberalistiske ideene til de konservative.

Dette krever såklart at du ser på den internasjonale trenden i akkumeleringen av makt og kapital og tolker det som et usunnt tegn for verdensomfattende frihet. Noe jeg gjør.

Her er ihvertfall nøkkelen til hvordan disse konservative rådgiverne skal hjelpe Frp til makten. De skal skremme deg til å stemme på skatteletter til de rikeste. De rike skal konstant gi uttrykk for misnøye i media og true med å forlate.

Vi skal bli kallt for misunnelige og kommunister helt til de får viljen sin. Våre liberale rettigheter skal fjernes og i gjengjeld skal vi få den tryggheten bare de kan gi oss.

Deres fundament skal være frikirker og en hver sak populistmaskinen deres kan fange opp. Alt du ikke liker, liker garantert ikke Frp. Alt du ikke forstår, forstår garantert ikke Frp.

Akkurat som republikanerne i USA skal Frp kapre verdiene i Norge. Akkurat som en liberalist i USA ble demonisert, skal sosialist i Norge demoniseres.

Drittkasting skal ta over for de få politiske sakene vi har igjen. Miljøkrisen vil bli omgjort til en myte og de rike skal gå på private skoler.

Motkreftene skal bekjempes med koblinger til noe helt annet (Likhet = Stalin eller Mao) og velgerne skal fordummes igjennom stadig mer fordummende valgkampanjer.

Slagord skal ta over for argumenter. Til slutt vil motkandidatene bli med på fordummingen og isteden for å kjempe for et opplyst folk vil de begynne å bry seg mer og mer om personlig karriere.

Den venstre ytterkanten i norsk politikk vil bli uthvisket. Velkommen til det amerikanske demokratiet. Godt valg.

Gud velsigne Norge.

Ingen kommentarer:

Twingly Blog Search www.carlighagen.blogspot.com Search results for “www.carlighagen.blogspot.com”