Bloggarkiv

Antall besøkende

mandag 26. mai 2008

Det vakre selvmordet.



Quote [db.no]:
"Selvmord ved giftgasser sprer seg som en farsott i Japan. Bare i løpet av den siste måneden har en lang rekke personer tatt livet av seg ved å mikse ulike giftige kjemikalier for så å innånde gassene"

Quote [db.no]:
"Helseeksperter i Japan mener denne makabre selvmordsbølgen er utløst av selvmordssider på internett som siden forrige sommer har fokusert og promotert denne «vakre måten å dø på»"

Opplysning:
Til alle dere potensielle selvmordskandidater i Japan som akkurat nå sitter å leser på en selvmordssidet på internett om hvor vakkert det er å mikse selvmordscoctailere ut av Zalo og insektsmiddel. La meg avlive denne myten umiddelbart. Det er ingenting vakkert med å ligge å vri seg på bakken mens man spyr opp sine egne involler. Det finnes dessuten mange måter du lettere kan dø på. Det er kanskje vanskelig å få det til å se vakkert ut, men det kan jo ikke være umulig å gjøre et bedre forsøk enn det dere til nå har prestert. Lykke til.

Quote [db.no]:
Myndighetene har øremerket rundt 2,2 milliarder kroner til et anti-selvmordsprogram som skal hjelpe mennesker med depresjoner og andre psykiske plager.

Opplysning:
Jeg tror noe av denne summen burde øremerkes til å legge ut bilder av noen som ligger død på sykehusgulvet med spy over hele seg og en liten notis nedi hjørnet som sier "Synes du dette ser vakkert ut?".

Ingen kommentarer:

Twingly Blog Search www.carlighagen.blogspot.com Search results for “www.carlighagen.blogspot.com”